HET COMIC EVENT VAN HET JAAR! 8 JUNI: COMICS IN THE MIDDLE OF NOWHERE

We hopen jou te ontmoeten op het gaafste (gratis) comic evenement van het jaar - 'Comics in the Middle of Nowhere'. Bereid je voor op een dag vol met een overvloed aan comics, geweldige sfeer, en natuurlijk heerlijk eten en drinken.

Lees hieronder goed door wat er te doen is en wat jij moet doen om er bij te zijn!

Wat is er te doen?
- Verkoop of ruil je eigen comics of toys en merchandise! (Comics From the Trunk)
- Workshop Clean and Press
- Demo CLZ door CLZ crew
- Statue stand met comic related statues
- NL comic stand met heel veel NL comics
- Shortbox Comics stand met losse comics en comic sets!

Hoe wat waar?
Allereerst is het belangrijk te weten dat dit gratis eent wordt gehouden op 8 juni tussen 10.00 - 17.00 uur! Het adres is   

BELANGRIJK: Toegang is gratis, maar tickets zijn noodzakelijk om alles in goede banen te leiden. 

Om alles soepel te laten verlopen, is het noodzakelijk om tickets te reserveren voor parkeren, een verkoopplek en de workshop Cleaning & Pressing:

- Parkeerplek: Als je met de auto komt, kun je gratis parkeren door een plek te reserveren. Dit kun je doen door een gratis voucher te kopen in de webshop. De email bevestiging geldt tevens als jou parkeerticket en toegansticket voor iedereen in jouw auto Reserveer hier jouw parkeerplaats.

- Comics from the Trunk: Wil je je eigen comics, toys of merchandise verkopen  / ruilen vanuit je eigen kofferbak? We hebben een speciaal verkoopveld gereserveerd voor particuliere verkopers, met ruimte voor 50 auto's verdeeld over 3 cirkels. Wil je ook een verkoopplek reserveren? Dat kan door een gratis voucher te kopen in de webshop. De email bevestiging geldt tevens als jou parkeerticket en toegangsticket voor iedereen in jouw auto! Print deze uit en neem hem mee! Reserveer hier jouw verkoop plek.

- Workshop Cleaning & Pressing: Op 8 juni wordt continu een inloopworkshop gegeven over het reinigen en persen van comics. Wil je niet alleen kijken, maar ook actief deelnemen en het zelf proberen? Reserveer dan een van de 30 beschikbare plekken! Dit kun je doen door een gratis voucher te kopen in de webshop. De aankoopbevestiging geeft je toegang tot een stoel vooraan de tafel! Print deze uit en neem hem mee! Reserveer hier jouw workshop plek.