website website

Comics opsparen en later betalen | CLAIMCOMIC

Jij kunt als klant, met een speciale kortingscode, comics claimen in onze webshop. Je rekent dan pas af wanneer het jou uitkomt.

Elke week worden er nieuwe comics toegevoegd aan de webshop. Deze kun je kopen, betalen en laten verzenden, maar ook claimen! Dit is kopen zonder direct te hoeven betalen. Wij leggen de geclaimde comics dan op jouw eigen comic stapel. Afrekenen doe je gewoon aan het einde van de maand, of wanneer het je uitkomt! SUPERHANDIG! Hoe werkt claimen? (CLAIMCOMIC)

Als jij claimt halen wij de comic uit de webshop en leggen deze in jouw postvak. Zo kun jij comics opstapelen en laten versturen wanneer jij wil. Je bespaart zo verzendkosten en kunt, wanneer het jou uitkomt, de comics laten versturen! Als je ons een mailtje of PM stuurt dat je wil verzenden, krijg je een totaaloverzicht, een betaalverzoek en ontvang jij jouw comics (na betaling), in no-time, op de deurmat!

HOE?
STAP 1


Zoek de comics uit die je wilt claimen en voeg ze toe aan je Comic Cart (Winkelwagen)
STAP 2


Klik op Comic Cart rechts boven in je scherm en op afrekenen.


STAP 3


Vul je persoonlijke gegevens in en rechts de code CLAIMCOMIC. De kosten springen nu op 0 euro. 

 

CODE INVOERENSTAP 4

Ga naar 'Doorgaan met verzenden'.

Kies hier de optie 'NIET VERZENDEN | MAAR OPSPAREN. Check of de CLAIMCOMIC code rechts is verwerkt. Rond de bestelling af door op de groene knop te drukken en je bent klaar!

Je hoeft dan niet direct te betalen en ik krijg een seintje dat je deze comics wilt. Wij leggen ze dan op je stapel en zetten ze in jouw overzichtslijst. De voordelen voor jou op een rij.

  • Voor claimen is geen betaling of creditcard nodig, maar gewoon je CLAIMCOMIC invoeren, thats all!

  • Aan het einde van de maand (of wanneer jij aangeeft) hoef je pas te betalen.

  • Wij sturen je een betaalverzoek voor de comics en de verzendkosten. Deze betaal je dan via de stie. EASY DOES IT!

    Direct naar de comics