website

Comic Karma

Gratis comics van en voor de comic community

Wij stoppen in ieder pakketje dat de deur uit gaat een extra comic. één die we hebben gekregen vanuit de comic community. Comic Karma noemen we dat. 

 Wat is comic karma?

Wij geloven zelf in karma, dus in 'what goes around, comes around', of in het Nederlands; 'wie goed doet, goed ontmoet'. Youtuber Tom101 inspireerde ons om af en toe wat gratis comics te versturen. We krijgen hier enorm leuke reacties op!

Zo leuk dat we het groter aan willen pakken, samen met de comic community, en misschien wel met behulp van jou! Goed voor jouw karma en de onze!


De uitleg

De response

Natuurlijk kun jij zelf ook gewoon iemand spontaan wat comics sturen. Maar heb jij ook het adres van andere comic liefhebbers? Graag bieden wij jou aan om ons als tussenpersoon te gebruiken.

Begin december deden we de eerste oproep en de response is fantastisch. Een aantal Nederlandse en Belgische comic fans stuurden meteen een stapel comics op. Comics die zij hebben gelezen, maar niet in hun verzameling opnemen. Of juist bijvoorbeeld comics waarvan zij vinden dat andere liefhebbers deze ook moeten ontdekken!

Wij gaan deze comics verdelen onder iedereen die comics bestelt uit de webshop of tijdens onze live sale events! Zo verspreiden wij jouw comic karma!Wij baggen en boarden alle comics die we binnen krijgen, tenzij ze al netjes zijn verpakt. Ook maken wij een label met de naam van de gever zodat de ontvanger weet aan wie zij de comic hebben te danken! Ook gaan wij regelmatig een unboxing video maken van alle pakketten die binnen zijn gekomen! 

Elk pakket een gratis comic

Hoe worden de karma comics verdeeld? Bij elk pakket dat wordt verstuurd, wordt er random een comic uit onze Comic Karma Shortbox gehaald. Deze gaat in het te verzenden pakket. Uiteraard wordt er een flyer toegevoegd om anderen te inspireren hetzelfde te doen!

Wil jij ook jouw comic karma delen?

 • zoek een paar comics uit jouw eigen collectie waarvan jij denkt dat anderen het leuk vinden deze gratis te krijgen! 

 • Verpak de comics netjes zodat deze goed aankomen

 • verzend de comics met jouw naam (of anoniem) naar:
  Shortbox Comics
  (KARMA)
  De Wesenberg 6a
  8131 TH Wijhe


En de kosten dan?

Jouw pakket versturen kun je het goedkoopste doen via DPD of Post NL. Het leuke is: doe jij mee? Je krijg in ieder geval bij jouw eerstvolgende bestelling karma terug van anderen. Wat? Dat ga je wel zien! Dat maakt het zo leuk!

Check de comics