website website

De voordelen van comics preorderen

Geplaatst door Marcel Brilman op

In de wereld van comics is er niets opwindender dan het vooruitzicht van een nieuwe release van je favoriete serie of de introductie van een veelbelovende nieuwe titel. Maar vaak grijp je net mis in webshops als een nummer opeens heel populair is. Maar niet als je comics preordert.

Het preorderen van comics is wanneer lezers hun exemplaren van toekomstige uitgaven reserveren voordat ze beschikbaar zijn. Het biedt voordelen zoals het verzekeren van een exemplaar en helpt uitgevers en winkeliers om de vraag te voorspellen. Shortbox Comics biedt deze optie met de website PreorderComics.nl. 


In dit blogartikel zullen we de voordelen van preorderen nader bekijken en uitleggen waarom het de moeite waard is om je comicverzameling uit te breiden via deze handige service.
Ben je nu al overtuigd? Maak hier jouw account aan!

1. Zekerheid van verkrijgen:
Een van de grootste voordelen van pre-orderen is dat je de zekerheid hebt dat je een exemplaar van de gewenste comic bemachtigt. Soms zijn populaire titels snel uitverkocht zodra ze in de winkels liggen, vooral als het gaat om limited editions of variant covers. Door vooraf te bestellen op PreorderComics.nl hoef je je geen zorgen te maken dat je achter het net vist. Je hebt de garantie dat jouw exemplaar gereserveerd is en klaarligt om verzonden te worden zodra het beschikbaar is. Betalen doe je pas achteraf als de comic wordt verzonden!

2. Alle uitgevers!
We bieden alle comics aan van alle uitgevers en je kunt kiezen uit alle covers die uitkomen. Ook kun je manga, trade paperbacks en hardcovers preorderen en exclusieve uitgaven van Dynamic Forces en Slabs! Maandelijks bieden we 2000 tot 3000 artikelen aan die je gemakkelijk kunt filteren op uitgever, nieuwe series, varianten en uitgave zoals trade of hc. 


3. Exclusieve extra's:
PreorderComics.nl biedt regelmatig exclusieve extra's aan voor comicfans die pre-orderen. In onze members only Comic Preorder Groep op Facebook houden we je op de hoogte van speciale uitgaven zoals 2nd printings en speciale varianten. Deze kun je last minute reserveren via de webshop omdat ze wekelijks bekend worden gemaakt. We zijn de enige comic shop in Nederland met deze service! Ook krijg je als lid standaard 10% korting op alle vaak schaarse ratio varianten die wekelijks beschikbaar worden gemaakt op shortboxcomics.nl.4. Gemak en tijdsbesparing:
Het bestellen van comics via PreorderComics.nl biedt het voordeel van gemak en tijdsbesparing. Je kunt gemakkelijk de nieuwste releases doorscrollen en filteren op wat jij leuk vindt. Ook bieden we als enige in Nederland de optie om series te tracken. Je volgt de series die je leuk vindt en maandelijks standaard wil hebben. Als de nieuwe data beschikbaar is, staan de series al voor je klaar om  in jouw persoonlijke tracking lijst! Je hoeft dan enkel nog jouw favoriete cover te kiezen.

Het online bestellen van je favoriete strips betekent dat je niet fysiek naar verschillende winkels hoeft te gaan om te kijken of ze beschikbaar zijn. Met slechts een paar klikken heb je je bestelling geplaatst en kun je achterover leunen terwijl je wacht tot je comics bij je worden afgeleverd.

Zijn er comics voor je binnen gekomen dan zie je dat in je notificaties in jouw account. Superhandig!

5. Regelmatige updates en informatie:
PreorderComics.nl houdt je op de hoogte van de nieuwste releases en updates binnen de wereld van comics. Je ontvangt elke maand een nieuwsbrief wanneer de nieuwe data en PDF catalogi online staat!

Conclusie:
Preorderen op PreorderComics.nl biedt tal van voordelen voor stripfans. Of het nu gaat om het veiligstellen van een exemplaar van je favoriete comic, het bemachtigen van exclusieve extra's, het genieten van het gemak en de tijdsbesparing, of het ontvangen van regelmatige updates, deze website maakt het pre-orderproces eenvoudig en plezierig. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de wereld van pre-orderen en mis nooit meer een issue.
Maak hier gratis een account aan PreorderComics.nl!

W
il je zien hoe alles werkt? Check hier onze youtube uitleg!

 


Deel dit bericht← Ouder bericht


Laat een reactie achter