DE COMIC LIVE SALE

Dompel jezelf onder in de opwinding van de Comic Live Sale 

Elke maandag vieren we de meest epische hobby ter wereld met een sensationeel livestream-evenement op Facebook en Youtube. Ontdek een wereld vol spannende comics, ontmoet gelijkgestemde fans en geniet van een onvergetelijke tijd.

FANTASTISCHE COMICS
Tijdens onze Comic Live Sale krijg je de kans om je collectie uit te breiden met unieke en zeldzame comics. We presenteren een breed scala aan titels, van klassieke helden tot de nieuwste releases. Maak je klaar voor exclusieve aanbiedingen, onthullingen van bijzondere edities en interactieve items waarbij je fantastische prijzen kunt winnen.

INTERACTIEVE FUN MET SIDEKICKS 
Onze gepassioneerde experts staan klaar om, met veel humor en fun, jou en de kijkers door de wereld van comics te leiden, je te informeren over achtergrondverhalen en tips te geven over series. Of je nu een doorgewinterde comic verzamelaar bent of net begint met je avontuur, de Comic Live Sale biedt voor ieder wat wils.

JOIN THE COMMUNITY
Mis geen moment van de actie en sluit je aan bij onze levendige community van comicfans. Tune in, stel vragen, doe mee aan discussies en maak nieuwe vrienden die dezelfde passie delen. De Comic Live Sale bij Shortbox Comics is een evenement dat je niet wilt missen!


KIJK JE MEE?
Dus zet je schrap, pak wat popcorn en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol spannende comics, interactie en plezier. Bezoek onze Facebook-pagina en abonneer je op ons Youtube-kanaal om op de hoogte te blijven van onze volgende Comic Live Sale. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze bruisende wereld van comics!