website

Onze comic live events

Online comics kopen is leuk maar kan zo veel leuker!

Wist jij dat jij ook comics kunt kopen in live events op Facebook, Youtube en via facebook messenger?

We houden al vijf jaar lang wekelijks een Comic Live Sale op Youtube en Facebook en een Comic Claim Sale via Messenger. 
De Comic Live Sale
De comic live sale wordt gehouden via live streaming en wordt uitgezondenop Facebook, Youtube 
Elke maandagavond is een comic feestje! We bieden hier in 2 uur 300 comics aan tegen hele leuke prijzen. De eerste kijker die reageert (claimt) op de comic wint.Er zijn  veel give aways te winnen en het belangrijkste is dat het oprecht leuk is om mee te doen. Je leert andere comic fans kennen en het spanningselement is gaaf! 

Wil je het eens uitproberen en meekijken?
Klik hier om gratis lid te worden van de Comic Live Sale Group. Al meer dan 600 Nederlandse en Belgische Comic fans gingen je voor!

De Comic Foto Sale
De Foto Sale houden we wekelijks via de berichten app van Facebook namelijk Facebook Messenger. We bieden hier wekelijks 100 comics aan tegen scherpe en vaste prijzen. 

De Foto Sale via Messenger

Er komen per minuut 4 foto's van comics voorbij in je Messenger app en dus op je scherm. Hierop staat de prijs en de comic duidelijk op afgebeeld. Wie als eerste de comic 'claimt' door op de foto te reageren met het woord CLAIM die wint en koopt de comic. 

Je aanmelden doe je door een messenger bericht aan ons te sturen

Klik hier om meer te weten te komen over hoe en waarom we zijn gestart met ons bedrijf en de Sale Events of check gewoon de comics in de shop!