website

Onze comic live events

Online comics kopen is leuk maar kan zo veel leuker!

Wist je dat we niet alleen comics aanbieden in de webshop, maar ook in live events op facebook en via facebook messenger?

Wijzelf en ook veel andere comic liefhebbers willen het liefste comics kopen van een persoon, iemand die ze kennen, mogen en het gunnen. Het is tenslotte onze hobby, en niets is leuker hier actief mee bezig te zijn! Naast dat we de webshop hebben en hier de verkoop zo persoonlijk mogelijk maken, hebben we ook een andere manier om comics aan te bieden

We houden wekelijks een Comic Live Sale en een Comic Foto Sale. 

De Comic Live Sale
De comic live sale wordt gehouden binnen een Facebook groep via live streaming. Shortbox Comics biedt hier per week 200 comics aan tegen scherpe en vaste prijzen. De eerste kijker die reageert (claimt) op de comic wint.Er zijn super veel give aways te winnen en het belangrijkste is dat het oprecht leuk is om mee te doen. Je leert andere comic fans kennen en het spanningselement is gaaf! Wat de Live Sale spannend maakt, wat de voordelen zijn en hoe het precies werkt lees je hier!

Wil je het eens uitproberen en meekijken?
Klik hier om lid te worden van de Comic Live Sale Group. Al meer dan 300 Nederlandse en Belgische Comic fans deden hetzelfde en zijn super enthousiast!

De Comic Foto Sale
De Foto Sale houden we wekelijks via de berichten app van Facebook namelijk Facebook Messenger. We bieden hier wekelijks 100 comics aan tegen scherpe en vaste prijzen. 

De Foto Sale via Messenger

Er komen per minuut 2 foto's van comics voorbij in je Messenger app en dus op je scherm. Hierop staat de prijs en de comic duidelijk op afgebeeld. Wie als eerste de comic 'claimt' door op de foto te reageren met het woord CLAIM die wint en koopt de comic. Wat de Foto Sale spannend maakt, hoe het eruit ziet en wat de voordelen zijn en hoe het precies werkt vind je hier! 

Je aanmelden doe je via een messenger bericht aan ons of via het contactformulier.

Klik hier om meer te weten te komen over hoe en waarom we zijn gestart met ons bedrijf en de Sale Events of check gewoon de comics in de shop!