website

De Comic Live Sale

Wat is een Live Sale?
De Comic Live Sale is een Facebook Live stream waarin comics worden verkocht.
 Al kijkend naar onze uitzending kom je de tofste issues tegen. We zijn de eerste webshop van Europa die op deze wijze comics verkoopt en doen dit al ruim 1,5 jaar. Pas wel op, ga je een keer kijken dan ben je hooked!

Elke maandagavond starten we om 20.30 uur en komen er 200 comics langs. Dit gebeurt in de Facebook groep; de 'Comic Live Sale Group'. De comics worden aangeboden tegen vaste prijzen. Zie je een gave comic die je wilt kopen, dan reageer je via de comments. Degene die als eerste reageert en de comic 'claimt' in de comments van de Live Sale, die koopt de comic.

Meer dan verkoop!
In de Live Sale is naarst de presentator ook vaak een Sidekick aanwezig. Deze is comic expert en vertelt meer over de comic die wordt aangeboden en helpt met de claims en giveaways. Dus naast de fun met de andere kijkers en de spanning van het claimen, steek je er ook nog eens veel van op en vergroot jouw kennis van comics en de comics industrie. Naast dat je leuke comics kunt kopen worden er wekelijks ook veel weggegeven!

Lid worden is gratis en verplicht je tot niets! Meld je hier aan of check de reviews eerst.
  Hoe onthoud ik wat ik heb gekocht of geclaimd?
  Na elk Sale Event ontvang je een overzicht van je geclaimde comics. Zo kun je controleren of alles goed is gegaan en heb je overzicht van wat je uitgegeven hebt. Aan het einde van de maand krijg je een PDF-overzicht van al je geclaimde comics. Daarbij zit meteen een betaalverzoek. In onze webshop kun je dan veilig en snel afrekenen zodat je in no-time je comics in huis hebt!
  Hoe werkt het betalen en verzenden van de comics? 
  Iedereen krijgt aan het einde van de maand een betaalverzoek via de website, deze kun je betalen met Paypal, iDeal, Bancontact of met je creditcard.

  We verzenden via POSTNL. De verzendkosten staan hieronder beschreven voor Nederland en Belgie. 

  1-6 comics
  verzonden in beschermende folie en een kleine comic mailer
  NL  €4,25 euro
  BE  €8,50 euro

  7- 39
  verzonden in beschermende folie en een grote comic mailer of doos.
  NL €6,75 euro
  BE €8,50 euro

  Bevat je stapel 40 of meer comics?
  GRATIS VERZENDING!

  Onze Comic Live Sale is ook een gave vorm om comics te kopen! Dit doen we via Facebook Live Streaming. 

  Lees meer