website

De Comic Foto Sale

Wat is een Foto Sale? 
In een Foto Sale kun je comics kopen via Facebook Messenger. Het is super-toffe interactieve manier van kopen met een spanningselement. De eerste reactie wint namelijk. En gezien je het met meerdere mensen tegelijkertijd doet en direct ziet of je wint of niet, is het erg leuk volgens velen!

Wij versturen met 1 druk op de knop een foto van de comic en de prijs ervan naar de gehele Messenger groep. De eerste reactie wint!

Check de uitleg hieronder! 

Momenteel bevat deze Messenger groep 80 comic liefhebbers die allen op deze een snelle en spannende manier comics aanschaffen. Elke woensdag of donderdag is er een fotosale. Het tijdstip wordt vooraf aangekondigd in de groep!

Doe je mee dan spaar je de 'gewonnen' comics automatisch op zodat je deze comics maandelijks kan laten versturen. Dit scheelt veel verzendkosten!

Hoe werkt het claimen in de Foto Sale op Messenger?
De comics worden aangeboden tegen vaste prijzen en verschijnen voor ieder lid van de messenger groep tegelijkertijd op het telefoonscherm. Degene die als eerste een reactie met 'claim' achterlaat, wint en koopt de comic.

Wil je het eens proberen? Meld je aan via Messenger door ons een bedricht te sturen!

  Hoe werkt opsparen en verzenden van de comics?
  Je spaart bij ons comics op tot het einde van de maand. Zo kun je aan meerdere Sale Events meedoen.  Ook comics die je in onze webshop koopt kun je bij je stapel laten leggen. Lees er hier meer over.

  Ook die hoef je dus niet direct te betalen!


  Hoe onthoud ik wat ik heb gekocht of geclaimd?
  Na elk Sale Event ontvang je een overzicht van je geclaimde comics. Zo kun je controleren of alles goed is gegaan en heb je overzicht van wat je uitgegeven hebt. Aan het einde van de maand krijg je een PDF-overzicht van al je geclaimde comics. Daarbij zit meteen een betaalverzoek. In onze webshop kun je dan veilig en snel afrekenen zodat je in no-time je comics in huis hebt!

  Hoe werkt het betalen en verzenden van de comics? 
  Iedereen krijgt aan het einde van de maand een betaalverzoek via de website, deze kun je betalen met Paypal, iDeal, Bancontact of met je creditcard.

  We verzenden via POSTNL. De verzendkosten staan hieronder beschreven voor Nederland en Belgie. 

  1-6 comics
  verzonden in beschermende folie en een kleine comic mailer
  NL  €4,25 euro
  BE  €8,50 euro

  7- 39
  verzonden in beschermende folie en een grote comic mailer of doos.
  NL €6,75 euro
  BE €8,50 euro

  Bevat je stapel 40 of meer comics?
  GRATIS VERZENDING!

  Onze Comic Live Sale is ook een gave vorm om comics te kopen! Dit doen we via Facebook Live Streaming. 

  Lees meer