Twee wekelijkse give away voor webshop kopers!

Geplaatst door Marcel Brilman op

Een speciale give away voor online shoppers!

We hebben goed nieuws voor je. Elke 2 weken kondigen we op deze website en in de Comic Live Sale de webshop Give-Away aan! Een speciale key comic, comic run, variant of een andere leuke give away die je kunt winnen als je comics  koopt (of claimt) in de webshop!

HOE MEER COMICS JE AANSCHAFT, HOE MEER KANS JE MAAKT

Hoe werkt het?
Met elke 3 comics die je in de webshop koopt, gaat je naam 1 x mee in de give away. Hoe meer comics je dus in de webshop aanschaft, hoe meer kans je maakt! Wij houden het voor je bij en doen elke 2 weken een trekking.

Kleine letters?
Nope, ook comics die bijvoorbeeld gekocht worden met een kortingscode tellen mee! Ook als je een set comics koopt, dan tellen alle comics in de set mee als entry. De actie loopt 2 wekelijks, wil je weten wat de give away is, check dan de bewegende banners op de hoofd pagina.

 

VENOM GIVE AWAY


De uitslag van de give away

De uitslag van de Give away kondigen we aan in de live sale op maandag. De winnaar van de give away brengen we persoonlijk op de hoogte. Wil je zelf checken of je gewonnen hebt, check dan regelmatig de Live Sale op maandag of wordt lid van de Comic Live Sale Groep!

En als ik CLAIMCOMIC gebruik en opstapel dan?
Je kunt bij ons in de webshop comics direct afrekenen en laten verzenden, of op laten stapelen en aan het eind van de maand afrekenen en laten verzenden.'Comics claimen' noemen we dat. Ook deze comics tellen mee in de give away omdat ze uit de webshop komen!

Met comics claimen leggen we jouw geclaimde webshopcomics op jouw maandelijkse comic stapel. SUPERHANDIG! Wij houden jouw comics netjes bij in een betaaloverzicht dat je aan het einde van de maand krijgt opgestuurd, met een betaal link. Meer hierover lees je hier.

Is dit jullie enige give away?
Nope! We geven regelmatig comics, TPB's en kortingsvouchers weg in de wekelijkse live sale. Dit doen we met behulp van met het 'Shortbox Spin-off Wheel'.


Zo maakt iedereen kans om af en toe wat te winnen. Hoe actiever je bent als lid van de Live Sale Group, hoe meer kans je maakt!

En ja, ook comics aangeschaft met deze gewonnen kortingscodes tellen ook mee!

 


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →