website

We staan op de Dutch Comic Con op 19 en 20 november

Geplaatst door Marcel Brilman op

Het is eindelijk weer zo ver! Zaterdag en zondag 19 en 20 november staat Shortbox Comics samen met Comic Stash in een fantastische team-up stand op de Dutch Comic Con in Utrecht.

We brengen 20.000 comic mee, waaronder veel gloednieuwe comics, de tofste backissues en keys, incentive-varianten en CGC-Slabs. Wij houden de prijzen graag laag. Wij verwelkomen jou graag op onze stand!

We staan op stand 9.19 samen met onze fantastische crew, bestaande uit leden van de comic community en onze Live Sale Sidekicks!

Mocht je geen kaarten hebben.... er komen nog 10.000 extra Late Bird tickets beschikbaar op 28 Oktober om 12:00


 

Comic Con Actie: De Mystery Box full of comics

Uiteraard hebben wij weer een actie! We nemen namelijk zeer bijzondere mysteryboxen mee, vol met toffe comics. We verstoppen een aantal zeer waardevolle keys in de boxen...... OP = OP

Wij hopen jou te mogen verwelkomen op de stand en jou enthousiast door de comics te zien snuffelen op zoek naar aanvullingen op jouw collectie of mooie koopjes om nieuwe verhaallijnen te ontdekken!

Je kunt onze stand herkennen aan de banners en opvallende uitingen. Met ons beursthema: We've got issues hopen we een opvallende stand te hebben gecreëerd. We staan op de stand met onze eigen leden van de Comic Live Sale Group. Hoe tof is dat!

Mocht je geen kaarten hebben.... er komen nog 10.000 extra Late Bird tickets beschikbaar op 28 Oktober om 12:00


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter