website

Scoor de leukste comics en koopjes tijdens onze online events!

Geplaatst door Marcel Brilman op

🔥IEDERS WAT WILS in 2023!

Live online comic events organiseren en acties houden vinden wij fantastisch! 
De feedback die we krijgen is top! Veel van onze klanten hebben aangegeven dat zij van afwisseling houden. Hier luisteren wij graag naar! In onze eigen Comic Live Sale Groep is vanaf 2023 elke dag wel wat te doen! Check hieronder de wekelijkse events en sluit je aan bij wat het beste bij jou past!

Maandag: De Comic Live Sale. 
Al 4 jaar lang houden wij elke week een Comic Live Sale via een livestream die te volgen is op Youtube en Facebook. Hier kunnen comics gekocht worden tegen superleuke prijzen. Er wordt in 2023 gestart om 20.00 uur en stoppen rond 22.30 te eindigen. Ook zijn er wekelijkse prijzen voor kijkers, freebees bij de1e claim en er zijn verlotingen voor meerdere claims. Lekker veel free stuff dus!Dinsdag: DE CLAIMCOMIC AFTER SALE op Facebook.
Elke dinsdag tussen 9.00 en 12.00 start er een claim sale in de Comic Live Sale Groep met comics die niet zijn behandeld in de sale, of over zijn! Deze kunnen 12 uur lang worden geclaimd tegen nog scherpere prijzen dan tijdens de dag ervoor.Woensdag: 24 HOUR / 12 HOUR COMIC AUCTION op Facebook
Elke week plaatsen wij een opbod veiling in de Comic Live Sale Groep en in de We've got Issues Verkoop Groep met 50 verse comics welke starten met een prijs van €1.00! We plaatsen de auction tussen 9.00 en 12.00 uur. Mega veel koopjes dus!Donderdag: Messenger Claim Sale.
Elke donderdag tussen 20,30 en 21.00 uur is er een  Comic Claim Sale via Facebook Messenger met 50-100 comics! Dit duurt meestal een uurtje. Er kan live geclaimd worden via messenger. Stuur een PM om toegevoegd te worden aan de messenger groep.


Vrijdag: Webshop actie en nieuwe comics
Elke vrijdag voegen we de comics die net uit zijn gekomen toe aan de shop. Doordat veel klanten pre-orderen is de voorraad beperkt. Wees er snel bij want op is op.

Ook voegen we elke vrijdag alle overgebleven comics uit de bovenstaande events toe aan de webshop. Elke vrijdag tm zondag kun jij comics kopen tegen MEGA SCHERPE PRIJZEN in onze vaste wekelijkse webshop actie: CLAIMCOMIC SALE


Zo zie je maar, voor ieders wat wils. Wellicht ook voor jou? Word gratis lid van de Comic Live Sale Groep en ontvang een persoonlijke uitleg via Messenger!


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →


Laat een reactie achter