Gratis comics in je pakket!

Geplaatst door Marcel Brilman op

Gratis comics van en voor de comic community
Wij stoppen in ieder pakketje dat de deur uit gaat een gratis comic. Gewoon omdat het leuk is! Comic Karma noemen we dat. Wil jij dat wij ook een paar van jouw comics versturen? Dat kan!

Wat is comic karma?
Wij geloven zelf in karma, dus in 'what goes around, comes around', of in het Nederlands; 'wie goed doet, goed ontmoet'. Youtuber Tom101 inspireerde ons om af en toe wat gratis comics te versturen. We krijgen hier enorm leuke reacties op! Zo leuk dat we het groter aan willen pakken, misschien wel met behulp van jou! Goed voor jouw karma en de onze!


De response
Natuurlijk kun jij zelf ook gewoon iemand wat comics sturen. Maar vaak heb jij het adres niet van andere comic liefhebber.  Daarom willen wij jou graag aanbieden om als tussenpersoon op te treden.

Begin december deden we de eerste oproep en de response is fantastisch. Een aantal Nederlandse en Belgische comic fans stuurden meteen een stapel comics op. Comics die zij hebben gelezen, maar niet in hun verzameling opnemen. Of juist bijvoorbeeld comics waarvan zij vinden dat andere liefhebbers deze ook moeten ontdekken!

Wij gaan deze comics verdelen onder iedereen die comics bestelt uit de webshop of tijdens onze live sale events! Zo verspreiden wij jouw comic karma!Wij baggen en boarden alle comics die we binnen krijgen, tenzij ze al netjes zijn verpakt. Ook maken wij een label met de naam van de gever zodat de ontvanger weet aan wie zij de comic hebben te danken! Ook gaan wij regelmatig een unboxing video maken van alle pakketten die binnen zijn gekomen! 

Elk pakket een gratis comic
Hoe worden de karma comics verdeeld? Bij elk pakket dat wordt verstuurd, wordt er random een comic uit onze Comic Karma Shortbox gehaald. Deze gaat in het te verzenden pakket. Uiteraard wordt er een flyer toegevoegd om anderen te inspireren hetzelfde te doen!

Wil jij ook jouw comic karma delen?

 • zoek een paar comics uit jouw eigen collectie waarvan jij denkt dat anderen het leuk vinden deze gratis te krijgen! 
 • Verpak de comics netjes zodat deze goed aankomen
 • verzend de comics met jouw naam (of anoniem) naar:
  Shortbox Comics
  (KARMA)
  De Wesenberg 6a
  8131 TH Wijhe
En de kosten dan?
Jouw pakket versturen kun je het goedkoopste doen via DPD of Post NL. Het leuke is: doe jij mee? Dan krijg je bij jouw eerstvolgende bestelling wat karma terug. Wat? Dat ga je wel zien!

Check de comics

Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →