Goedkoper en GRATIS verzenden!

Geplaatst door Marcel Brilman op

Vanaf nu: Goedkoper verzenden en optie tot gratis verzenden

We hebben goed nieuws voor je. We hebben vanaf heden de verzendkosten voor Nederland en België verlaagd!

We hebben nieuwe verzend contracten kunnen sluiten en ons inkoop en verzendproces effectiever gemaakt. En hier profiteer jij direct van!

Verzendkosten Nederland.
De verzendkosten voor Nederlandse comic liefhebbers zijn verlaagd naar €4,25 voor 1 tot 6 comics. Voor het verzenden van 6 tot 40 comics betaal je vanaf nu €6,75. Dit is 17-25% goedkoper dan voorheen! Maar het kan gekker: heb je 40 of meer comics besteld of opgespaard, dan betalen wij het verzenden en is verzenden dus GRATIS!

Verzendkosten België.
Voor de Belgische comic liefhebbers zijn de verzendkosten tot 40 comics vanaf heden €8,50. Dit is 45% goedkoper dan voorheen!
Tevens hier: heb je 40 of meer comics besteld of opgespaard, dan betalen wij het verzenden en is verzenden dus GRATIS!

Maar ik bestel nooit 40 comics in een keer!
We kregen steeds meer de vraag of we ook voor webshopkopers een spaar optie konden introduceren. En dat is gelukt! We hebben een optie toegevoegd om gekochte comics op te kunnen sparen. Je koopt en betaald het aantal comics dat je hebt gevonden en kiest bij verzenden voor de optie 'NIET VERZENDEN / OPSPAREN'.


Comics worden dan NIET verzonden maar in jouw postvak gelegd. Jij bepaald hierna de timing van verzenden! Heb je in totaal meer dan 40 comics en wil je gebruik maken van de gratis verzend optie, stuur ons dan een mail of PM via Facebook Messenger!

Kleine letters?

Nope, dit zijn en blijven de prijzen voor zowel klanten van onze webshop klanten als onze Live Sale klanten! 

 


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →