Comics claimen en een Doctor Doom statue winnen

Geplaatst door Marcel Brilman op

Een speciale give-away als je comics CLAIMT in de webshop

Wist je dat je naast comics kopen, ook comics kunt CLAIMEN op onze website? We leggen je hier uit hoe het werkt en hoe je de vette give-away kunt winnen; een statue van Doctor Doom!

Jij kunt als klant, met een speciale kortingscode, comics claimen in onze webshop. Je rekent dan pas af wanneer het jou uitkomt.

Elke week worden er nieuwe comics toegevoegd aan de webshop. Deze kun je kopen, betalen en laten verzenden, maar ook claimen! Dit is kopen zonder direct te hoeven betalen.

Wij leggen de geclaimde comics dan op jouw eigen comic stapel. Afrekenen doe je gewoon aan het einde van de maand, of wanneer het je uitkomt! SUPERHANDIG! 

Hoe het claimen werkt lees je onder de aankondiging van de give-away.

De giveaway
Om iedereen bekend te maken met het claimen op de website gaan we dit promoten met een maandelijkse give-away; dit keer een supermooie Statue van Doctor Doom. Deze is ons geschonken door een vaste klant om weg te geven aan één gelukkige winnaar! 

Maar hoe kun je deze winnen?
Iedere comic die je vanaf 4 Maart tot en met 15 April CLAIMT is 1 entry voor de give-away! Claim je bijvoorbeeld tien comics in deze periode dan heb je dus 10 loten voor deze give-away. De trekking is in de derde week van April!

 

Hoe werkt claimen? (CLAIMCOMIC)
Als jij claimt halen wij de comic uit de webshop en leggen deze in jouw postvak. Zo kun jij comics opstapelen en laten versturen wanneer jij wil. Je bespaart zo verzendkosten en kunt, wanneer het jou uitkomt, de comics laten versturen! Als je ons een mailtje of PM stuurt dat je wil verzenden, krijg je een totaaloverzicht, een betaalverzoek en ontvang jij jouw comics (na betaling), in no-time, op de deurmat!

STAP 1
Zoek de comics uit die je wilt claimen en voeg ze toe aan je Comic Cart (Winkelwagen)
STAP 2
Klik op comic cart boven in je scherm en op afrekenen.


STAP 3
Vul je persoonlijke gegevens in en rechts de code CLAIMCOMIC. De kosten springen nu op 0 euro. 


CODE INVOEREN

STAP 3
Ga naar 'Doorgaan met verzenden'.
Kies hier de optie 'NIET VERZENDEN | MAAR OPSPAREN. Check of de CLAIMCOMIC code rechts is verwerkt. Rond de bestelling af door op de groene knop te drukken en je bent klaar!

Je hoeft dan niet direct te betalen en ik krijg een seintje dat je deze comics wilt. Wij leggen ze dan op je stapel en zetten ze in jouw overzichtslijst. De voordelen voor jou op een rij.

  • Voor claimen is geen betaling of creditcard nodig, maar gewoon je CLAIMCOMIC invoeren, thats all!
  • Elke geclaimde comic is een entry voor de DOCTOR DOOM GIVEAWAY!
  • Aan het einde van de maand (of wanneer jij aangeeft) hoef je pas te betalen en stuur ik je een betaalverzoek voor de comics en de verzendkosten. Deze betaal je dan via de stie. EASY
  • De winnaar van de give away maken we bekend via facebook en de nieuwsbrief in de week van 15 april 


Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →